Wärtsiläs informationsgivningspolicy uppdaterad

Wärtsilä Oyj Abp, Börsmeddelande 14 december 2016 at 17:15 UTC+2

Wärtsiläs informationsgivningspolicy, som beskriver operativa principer och procedurer för kommunikationen med kapitalmarknaden, har uppdaterats.

Enligt den reviderade policyn publiceras meddelanden till börsen för order som avsevärt avviker från Wärtsiläs normala affärsverksamhet antingen på grund av exceptionellt stort värde eller strategisk relevans samt för affärstransaktioner med betydande värde eller strategisk relevans. Tidigare hade policyn en minimigräns på 100 miljoner euro.

Den uppdaterade informationsgivningspolicyn träder i kraft den 14.12.2016. Policyn finns tillgänglig som en bilaga till detta meddelande samt på Wärtsiläs webbsida på adressen: http://www.wartsila.com/sv/investerare.

Informationsgivningspolicy

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Natalia Valtasaari
Direktör, Investerar- och mediarelationer
Wärtsilä Oyj Abp
Tel: +358 10 709 5637
natalia.valtasaari@wartsila.com  


Wärtsilä i korthet
Wärtsilä är en världsledande leverantör av avancerade teknologier och kompletta
livscykellösningar för marin- och energimarknaderna. Med betoning på hållbar innovation och total verkningsgrad maximerar Wärtsilä både den miljömässiga och den ekonomiska prestandan för sina kunders fartyg och kraftverk. År 2015 uppgick Wärtsiläs omsättning till 5 miljarder euro med cirka 18.800 anställda. Företaget har verksamhet på över 200 verksamhetsställen i över 70 länder runt om i världen. Wärtsiläs aktier är noterade på Nasdaq Helsinki.
www.wartsila.com