Eeva Kainulainen belönades med livsverkspris

Wärtsilä Finland Oy,
  • Lokal nyhet
4. juni 2010 kl 10:00 FLE Standard Time

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry belönar årligen en yrkesutövare inom kommunikation med ett livsverkspris. I år gick priset till Wärtsiläs Eeva Kainulainen. Priset överräcktes på ProCom:s kvällsgala torsdagen 3.6.2010.

I motiveringen betonades hennes långa karriär inom Wärtsilä och att "Eeva har trots olika förändringar inom företaget ända sedan 1988 ihärdigt stått på fötterna oavsett rådande stormar och vindar". Verksamhetsbranschen är inte heller en av de lättaste för en kommunikationsexpert.
Juryn framhävde även att Eeva trots bråda tider på arbetet exemplariskt har tagit tid att fungera som mentor och utbildare för sina yngre kolleger genom organisationsarbetet. Eeva värnar om samhällelighet och representerar på ett bra sätt hela branschen. Såsom alla informatörer i Finland, varav 90 % är kvinnor, har Eeva hängivent ägnat sig åt sitt arbete och knogat främst i kulisserna. Det värdefulla arbetet syns i företagets goda rykte.

“Jag är ytterst lycklig och stolt över att Eeva uppmärksammats på detta sätt. Hon har medvetet byggt upp Wärtsiläs företagsbild i över två årtionden, och hon har ju nu en central roll i utvecklandet av vår internationell kommunikation. Hon om någon är värd detta hederspris", säger kommunikationsdirektör Atte Palomäki.

© 2020 Wärtsilä