• Media
    MEDIA

    at Wärtsilä in Denmark

Wärtsilä Danmark er det første selskab inden for marinesektoren, der er certificeret i henhold til FN's 17 verdensmål

Wärtsilä Danmark A/S, Local press release, 9 June 2021 at 13:00 UTC+2

Teknologikoncernen Wärtsiläs lokale kontor i Danmark, Wärtsilä Danmark A/S er tildelt en certificering af klassifikationsselskabet Bureau Veritas' i overensstemmelse med FN's 17 verdensmål.

En nyudviklet ordning fra Bureau Veritas, der dokumenterer virksomheders implementering af FN's 17 verdensmål.

Wärtsilä Danmarks indsats med kortlægning, udvælgelse og implementering af verdensmålene screenes og vurderes efter etablerede kriterier.

Hvis virksomheden opfylder de etablerede krav om løbende at forbedre deres indsats mod en bæredygtig fremtid, modtager virksomheden efterfølgende et certifikat. Efter certificeringen gennemføres årlige vedligeholdelsesbesøg for at dokumentere den yderligere indsats for at overholde FN's 17 verdensmål.


Certificeringen giver en struktureret tilgang til bæredygtighed og bekræfter, at virksomheden har etableret og implementeret et ledelsessystem dedikeret til at opfylde FN's mål for bæredygtig udvikling. Certificeringen blev tildelt i maj 2021, hvilket gjorde Wärtsilä Danmark til det første selskab inden for marinesektoren, der blev anerkendt på denne måde. ”Vi arbejder med lokale mål, nationale mål såvel som globale mål. Store og små fokusområder samt yderligere fokus på vores værdikædeprojekt og grønne brændstoffer, ”siger Morten Brandborg, administrerende direktør og salgchef, Wärtsilä Danmark A/S.

 
”Vi lykønsker Wärtsilä Danmark A/S for deres handlinger med henblik på at muliggøre bæredygtig skibsfart. De har overbevist os om, at virksomheden har midlerne og beslutsomheden til at realisere de mål, der er opstillet af FN. Det holistiske engagement i bæredygtighed både fra et socialt og miljømæssigt perspektiv fra den danske afdeling i Wärtsilä sætter et eksempel i marinesektoren, ”siger lead auditor Ole Overgaard, Bureau Veritas.


Wärtsiläs konkrete tiltag for at reducere skadelige udstødningsemissioner omfatter udvikling og formidling af teknologier, der sænker energiforbruget, samt teknologier, der muliggør fuld eller delvis anvendelse af bæredygtige brændstoffer.

FN's verdensmål eller globale mål er en samling af 17 sammenkædede mål designet til at være en 'plan for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle'. Målene blev fastlagt i 2015 af FN's Generalforsamling og skal nås inden år 2030.

 


Mediekontakt for mere information om denne udgivelse:

Mrs Boline Andersen Karademir

Communication Coordinator, Wärtsilä Sweden AB & Wärtsilä Danmark A/S

+45 5385 7780

boline.andersen@wartsila.com


Wärtsilä Danmark A/S
De vigtigste aktiviteter i Wärtsilä Danmark A/S, der ejes af Wärtsilä Corporation, er salg og service af motorer til kraftværker og en omfattende portefølje af produkter og løsninger til det marine marked. Field Service-aktiviteter udføres på stedet eller i et af Wärtsiläs mange værksteder, enten af ​​Wärtsilä Danmark A/S’s ansatte field service-ingeniører eller via andre af verdensomspændende Wärtsilä serviceenheder.
Wärtsilä Danmark A/S’s hovedkontor er placeret i Nørresundby samt et salgskontor i København, det samlede antal ansatte er 78.
Wärtsilä kort fortalt:
Wärtsilä er verdensførende inden for intelligente teknologier og komplette livscyklusløsninger til marine- og energimarkedet. Ved at understrege bæredygtig innovation, total effektivitet og dataanalyse maksimerer Wärtsilä den miljømæssige og økonomiske ydeevne for kundernes skibe og kraftværker. I 2020 udgjorde Wärtsiläs nettosalg EUR 4,6 mia. Med ca. 18.000 ansatte. Virksomheden har aktiviteter på over 200 placeringer i mere end 70 lande rundt om i verden. Wärtsilä er børsnoteret på Nasdaq Helsinki.
www.wartsila.com